Brankovina je značajno istorijsko i kulturno mesto i mi ćemo tražiti da se staramo o kompleksu, rekao je Aleksandar Pavić, predsednik MZ Brankovina na današnjoj konferenciji za novinare i dodao da se prema njegovim grubim procenam od ulaznica godišnje naplati oko 3 milion, a da se zauzvrat u kompleks ne ulaže ništa i da selo nema nikakve koristi od toga na bilo koji način.
I u mesnoj zajednici Popučke postoji ozbiljan problem sa neuređenim delom vodotoka Kolubare. Zahtev sa uređenjem ovog prostora upućen je još u aprilu JP Srbijavode, ali do sada nikakv odgovor nije stigao. U međuvremenu na okolnom prostori bacaju se velike količine smeća što dodatno ugrožava ovo područje, istakao je Jovan Bogdanović, potpredsednik OO SPO. On se u svom obraćanju osvrnuo i na rad finansijske policije i na sankcije zbog neizdavanja fiskalnih računa.
Bogdanović je radarske kontrole saobraćajne policije ocenio da služe u svrhu punjenja budžeta, a ne poboljšanja bezbednosti jer se prvenstveno obavljaju na mestima gde ne postoji nikakav znak da je to područje radarske kontrole. Sa današnje konferencije za novinare SPO-a upućene su i kritike o lošem radu saobraćajne policije tokom noćnih sati.
Bogdanović je na kraju pozvao čelnike valjevskog SUP-a da objave količine droge u gradu jer se i u samom centru mogu videti konzumenti, a kao mesta njihovih okupljanja označio je Paviljon, park na Jadru i česmu “trodonka” iza Gimnazije. konzumenti, a kao mesta njihovih okupljanja označio je Paviljon, park na Jadru i česmu “trodonka” iza Gimnazije.@@@

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…