Predložicu Sandu Raškovic-Ivic za predsednika Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju i Rasima Ljajica, koji je do sada obavljao funkciju potpredsednika Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveda, za predsednika tog tela.

Šef kabineta mitropolita crnogorsko-primorskog protojerej Radomir Nikcevic demantovao je danas vest agencije APA i britanskih medija da je mitropolit Amfilohije pozvao Radovana Karadžica da se dobrovoljno preda Haškom sudu.

Sedmoro funkcionera, koje je Vlada Srbije izabrala na predlog Socijaldemokratske partije osudilo je danas kao neodgovorno ponašanje predstavnika SDP-a u Skupštini Srbije, istovremeno stavljajuci na raspolaganje predsedniku Vlade funkcije koje obavljaju.

Kadrovi Socijaldemokratske partije [SDP] u republickim organima dali su podršku Vladi Srbije i distancirali se od politike stranke, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Slobodan Lalovic.

Potpredsednik G17 plus Mladan Dinkic izjavio je da toj stranci nije stalo da zadrži resor odbrane, vec je bitno da onaj ko to vodi mora da radi na pravi nacin i zato ce vec danas poceti konsultacije vladajuce koalicije o tome.

Vlada Srbije sklopila je sa Rajfajzen Bankom ugovor o kreditiranju stanova za mlade, kojim ce se od 15. septembra davati 1.000 kredita do 100.000 evra, na rok od 25 godina i uz evropsku kamatnu stopu od 4,5 odsto.

Makedonska vlada odbila je molbu vaseljenskog patrijarha Vartolomeja I za puštanje na slobodu oca Jovana, osudenog zbog raspirivanje verske mržnje.

Španska vlada je odlucila danas da zatraži od Srbije i Crne Gore izrucenje Marokanca Abdelmadžida Bušara zbog njegove “direktne i materijalne umešanosti” u teroristicki napad islamskih fundamentalista 11. marta 2004. godine u Madridu. rektne i materijalne umešanosti” u teroristicki napad islamskih fundamentalista 11. marta 2004. godine u Madridu.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…