U prostorijama DS danas je održana konferencija za novinare na kojoj je Milovan Marković, predsednik OO stranke govorio o lokalnim problemima i funkcionisanju ili nefunkcionisanju lokalne vlasti. Valjevske parlamentarne i neparlamentarne opozicione stranke, koje su prošle nedelje zamolile za prijem kod predsednika opštine dr. Jovana Tomića, dobile su odgovor.

izjava

Posle odbijanja predsednika opštine da se sastane sa opozicionim parijama, očigledno je da on stoji iza svih kadrovski rešenja koja se donose u Valjevu, dodao je Marković. DS smatra da sadašnja skupštinska većina i predsednik opštine donose odluke koje su štetne za naš grad.

izjava

Marković je dalje spomenuo temu toplifikacije Valjeva, i rekao da lokalna vlast ništa konkretno nije uradila od septembra prošle godine po tom pitanju. DS će uraditi sve što je u njenoj moći da ovakvo stanje u gradu ne potraje, a prema rečima Markovića jedino rešenje su novi lokalni izbori odnosno nova vlast. vo stanje u gradu ne potraje, a prema rečima Markovića jedino rešenje su novi lokalni izbori odnosno nova vlast. @@@

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…