Predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković izjavio je da šefovi poslaničkih grupa posle višednevnih konsultacija nisu uspeli da se usaglase oko jedinstvenog teksta deklaracije o osudi ratnih zločina. “Nije se stiglo dalje od jedinstvene osude ratnih zločina počinjenih na prostorima bivše SFRJ. Oko pojedinačnih definicija pojedine stranke su istrajale na svojim verzijama.

Predstavnici međunarodne Kontakt grupe plus sastaće sa državnim vrhom Srbije i Crne Gore, saopštio je Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju.

Specijalni predstavnik generalnog sekretara Ujedinjenih nacija za procenu ispunjenosti standarda na Kosovu Kai Eide sastaće se u Prištini s predstavnicima Srpske liste za Kosovo i Metohiju.

SAD žele da najtraženiji haški optuženik Ratko Mladić bude predat tom sudu do 10. godišnjice masakra u Srebrenici 11. jula, izjavio je Rojtersu američki državni podsekretar za politička pitanja Nikolas Berns.

Evropska policija sprovela je najveću operaciju protiv dečije pornografije, u kojoj je pretreseno 150 objekata u 13 zemalja Evrope, saopštio je Europol, evropski ogranak Interpola.

Premijer Vojislav Koštunica primio je u Vladi Srbije čuvenog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradonu i našeg proslavljenog režisera Emira Kusturicu.
ije čuvenog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradonu i našeg proslavljenog režisera Emira Kusturicu.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…