Od 1. septembra prošle godina na teritoriji KO otpočet je pilot projekat redovnog održavanja magistralnih i regionalnoh puteva. Opštine Valjevo, Osečina, Krupanj, Mali Zvornik i Ljubovija obuhvaćene su ovim projektom i u svakoj od njih Preduzeće za puteve iz Beograda oformilo je svoje punktove u kojima se nalazi mehanizacija, zajedno sa ljudstvom zadužena za održavanje regionalnih puteva na teritorijama ovih Opština.
Po prvi put putni I pravac prema Debelom brdu odRžava se po pilot projektu, a naša ekipa posetila je pre par dana sa ekipom Valjevoputa ovu deonicu.
Inače, prema obaveštenjima ASS SCG sneg slabog i umerenog intenziteta pada u planiniskim predelima, na podrucju Loznice, Valjeva i Smederevske Palanke. Kolovozi u nižim krajevima su pretežno mokri, dok u planinskim predelima mestimično ima snega od tri do pet centimetara, pa je neophodna zimska oprema, a na prilazima Kopaoniku i lanci. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj na prilazima Kopaoniku, preko Tare, Debelog Brda, Rtnja, Crnog Vrha, Goča, Bukova, Divčibara, na Pešteru, Vlasini, području Ivanjice, Novog Pazara, Raške i Vranja, kao i na putu Rožaje-Kula.
ivčibara, na Pešteru, Vlasini, području Ivanjice, Novog Pazara, Raške i Vranja, kao i na putu Rožaje-Kula.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…