Fudbaleri Partizana danas igraju revans meč 1/16 finala UEFA Kupa protiv ukrajinskog Dnjepra. Prosle nedelje u Beogradu je bilo 2:2, pa crno – belima samo pobeda garantuje plasman u naredno kolo najmasovnijeg evro – takmičenja. Evo i očekivanja defanzivca Partizana Milivoja Ćirkovića.

Pored meča Dnjepar – Partizan večeras su na programu jos 15 susreta UEFA Kupa. Sigurni plasman u osminu finala trebalo bi da overe: Valensija protiv Steaue, Midlsbro protiv GAK-a i moskovski CSKA protiv Benfike. Najvice uzbuđenja očekuje se na “Gotlib Dajnmler” stadionu Stutgartu, gde istoimena ekipa igra protiv Parme. U prvom meču bilo je 0:0.

Sinoć su odigrane tri utakmice prvog kola drugog kruga kosarkaske Evrolige, dok je večeras na programu preostalih pet susreta. Sampion Starog kontinenta, Makabi odmeriće snage sa turskim Ulkerom, Montepaski dočekuje Cibonu, a jos igraju: Barselona – CSKA Moskva, Real – Skavolini i ®algiris – Panatinaikos.

Kapiten kosarkaske reprezentacije Srbije i Crne Gore, Dejan Bodiroga, dobitnik je jos jednog priznanja. Od strane Udruzenja drzavnih reprezentativaca popularni “Bodi Bond” dobio je nagradu za fer-plej za 2004. godinu. Ceremonija uručenja obaviće se u četvrtak 24. februara u svečanoj sali Skupstine grada, ali će zbog obaveza prvotimca Barselone nagradu u njegovo ime primiti otac Vaso.

Kosarkasi podgoricke Buducnosti dobili su juce Miroslava Nikolica za novog trenera, ali i ostali bez jednog od najiskusnijih igraca, posto je ugovor sa poljskim Anvilom potpisao Dragan Vukcevic. Vukcevic je najveci deo karijere, od 1990 – 2002. godine proveo u Buducnosti, nakon cega je presao u Francusku u ekipu Salona, a zatim i u kiparski Keravnos, da bi se u sezoni 2003/04 ponovo vratio u Podgoricu. 34 – ogodisnji Vukcevic ce u Anvilu, trenutno drugoplasiranoj ekipi poljskog sampionata, igrati do kraja sezone.

vilu, trenutno drugoplasiranoj ekipi poljskog sampionata, igrati do kraja sezone.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…