Cilj nam je da Demokratsku stranku izlečimo, a Liberalno demokratska frakcija je terapija, rekao je danas na konferenciji za novinare Tomislv Milanović i to je ujedno bilo i prvo javno predstavljanje frakcije u Valjevu. Za postojeći odbor DS Milanović kaže da nema nikakav plan ni politiku, da je sve skup fraza i nejavna politika zarad koristi dva-tri čoveka u vrhu stranke. Prirodno je, dodao je Milanović što je DS izgubila izbore, ali je izgubila i sebe.Pojava frakcije je iznuđen potez rekao je Branislav Lečić, obraćajući se novinarima i dodao da je poruka najpre upućena vrhu stranke, ali ona nije imala sluha.
Odgovarajući na pitanja novinara, Milanović je rekao da on nije član OO DS i o svemu što se dešava saznaje iz javnosti, ponovio je i da od izbora stranka u Valjevu ne postoji.
U republičkoj Skupštini DS se ne ponaša kao opozicija, a Lečić je kao osnovne principe frakcije naveo zalaganje za lustraciju u svim sverama, raspuštanjem svih tajnih službi i otvaranje arhiva. Stava je da će biti prva opozicija i da za sada liberalno demokratska frakcija DS ima podršku skoro trećine članstva DS-a i taj broj se stalno povećava. On je pozvao građane koji se prepoznaju u političkoj opciji frakciji da se pridruže, a novinare da se bave istraživačkim novinarstvom i da ne budu samo činovnici. koj opciji frakciji da se pridruže, a novinare da se bave istraživačkim novinarstvom i da ne budu samo činovnici.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…