>>> Posle sednice Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena Zvezda koja je odrzana sinoć razresene su sve dileme o odnosima izmedju “crveno-belih” i reprezentativca iz njihovih redova, Marjana Markovica. Posle pregovora izmedju aktulenog prvaka Srbije i Crne Gore i ovog igraca, doslo se do sporazuma o prekidu saradnje, pa Markovic nece biti u obavezi da do kraja sezone posecuje treninge kluba sa “Marakane”. Zauzvrat, on se odrekao prava iz ugovora, pa ce na leto dobiti “odresene ruke” u biranju nove sredine.

>>> Kosarkasi Crvene Zvezde danas u Sarajevu protiv Bosne igraju zaostali mec 12. kola Jadranske lige. Posle neuspeha na finalnom turniru Kupa SCG u Vrscu, crveno – beli najavljuju da ce dati sve od sebe kako bi trijumfovali i izbegli bilo kakvu neizvesnu zavrsnicu, pred finalni turnir ovog regionalnog takmicenja. Zvezda je trenutno sedma sa skorom od 14 pobeda i 7 poraza, dok bi Bosna eventualnim trijumfom prisla na bod iza ekipe sa Malog Kalemegdana. Pocetak utakmica zakazan je za 17 casova.

>>> Nasa mlada teniserka Ana Ivanovic veceras igra mec drugog kola na WTA turniru u glavnom gradu Katara – Dohi. Njena protivnica bice trenutno druga igracica sveta francuskinja Ameli Morezmo. U trecem kolu Australijan Opena, pre mesec dana Morezmo je slavila sa 6:2 i 7:5, ali treba istaci da je Ivanoviceva od tog meca znacajno popravila formu. Nagradni fond turnira iznosi 585.000 dolara.

>>> Veceras su na programu preostala cetiri meca osmine finala fudbalske Lige sampiona. U finalu pre finala snage ce odmeriti trenutno dva najbolje evropske ekipe, Barselona i Celzi, a prednost je veceras na strani Katalonaca zbog cinjenice da za londonsku ekipu zobg povrede nece nastupiti jedan od njihovih najboljih igraca Arjen Roben. U ostala tri susreta, sampion Evrope Porto docekuje Inter, Mancester Junajted na svom “Old Trafordu” igra protiv prvaka Italije Milana, koji ce nastupiti bez Sevcenka. U poslednjem mecu, u Bremenu ce snage odmeriti Verder i Lion. Sve utakmice pocinju u 20 i 45.

>>> Miroslav Muta Nikolic od danas je novi trener kosarkasa Buducnosti. On ce na klupi podgoricke ekipe naslediti Slovenca Zorana Martica koji je podneo ostavku iz licnih razloga. Nikolic je pre nekoliko godina vec vodio tim Buducnosti, sa kojim je osvojio dve sampionske titule. Prosle sezone bio je trener grckog Apolona iz Patre. Debi na klupi podogricana Nikolic ce imati vec u subotu, u mecu 23. kola Jadranske lige protiv Partizana u Podgorici.

>>> Protekle noci odigrano je osam meceva u NBA ligi. Naai igraci nisu imali zapazenije role. Radmanovic je bio strelac deset poena u pobedi Sijetla na gostovanju u Hjustonu – 87:85. Drobnjakova Atlanta je jos jednom porazena, ovoga puta od Sakramenta – 104:114. Nas reprezentativac je zabelezio sest poena i dve ukradene lopte, dok u redovima pobednika Stojakovic zbog povrede nije igrao. U ostalim susretima: Sarlot – Milvoki 102:112, Orlando – Indijana 84:108, Nju Dzerzi – Toronto 82:100, Detroit – Njujork 97:88, Cikago – Majami 105:101 posle produzetka i LA Lejkers – Boston 104:95.

:100, Detroit – Njujork 97:88, Cikago – Majami 105:101 posle produzetka i LA Lejkers – Boston 104:95.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…