NIKOLA KOJO- NIKOLA- OTAC
MARINA- MILENA PAVLOVIĆ- MAJKA
KĆERKA SOFIJA- MIRKA VASILJEVIĆ MIRKA VASILJEVIC (14) JE UCENICA OSMOG RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE ‘KRALJ PETAR I’. KAO PETOGODIŠNJAKINJA POSTALA JE CLAN UDRUŽENJA MANEKENA SRBIJE, A 2003. GODINE I NJIHOVO ZAŠTITNO LICE. RADILA JE BROJNE REKLAME, A PROGLAŠENA JE I ZA MISS MALA PRINCEZA JUGOSLAVIJE 2002. GODINE. RADI NA RTV PINKU KAO VODITELJ DECJE EMISIJE, A PRE NEKOLIKO NEDELJA JE POCELA SNIMANJE SERIJE ‘LJUBAV, NAVIKA, PANIKA’, TAKODE NA RUŽICASTOJ TELEVIZIJI.
VIOLETA ZUBIĆ- VESNA TRIVALIĆ- SADA MARININA PRIJATELJICA
ĐURA- ZORAN CVIJANOVIĆ- NIKOLIN PRIJATELJ
MILAN MIKI MANOJLOVIĆ- NIKOLIN PRIJATELJ
ANĐEO- UROŠ ĐURIĆ
ĐAVO- SRĐAN TODOROVIĆ / IZMEDU KOJIH PADA OPKLADA KOLIKO CE TRAJATI – SOFIJINA NEVINOST! MOC ANDELA I ĐAVOLA PORASLA JE U ODNOSU NA PRVI DEO – SADA ONI IZNENADA MOGU DA PROMENE I SAM ŽANR NAŠEGA FILMA. ANDEO KORISTI SVOJE MOCI KAKO BI FILM ZADRŽAO NA LINIJI TINEJDŽERSKE KOMEDIJE, DOK SU ĐAVOLU ZA SRCE PRIRASLI ŽANROVI UZ KOJE SMO DORASTALI – OD PORNO FILMA DO KUNG-FUA. /

/ SVE DO NEDAVNO SOFIJA JE BILA KLASICNA MUŠKARACA KOJA SA TATICOM IDE NA UTAKMICE I PUCA U ‘PAIN-BALL’ ARENI. A, ONDA, ZA PETNAESTI RODENDAN NJEGOVA BIVŠA SUPURGA MARINA I NJENA PRIJATELJICA VIOLETA ZUBIC (VESNA TRIVALIC) UNAJMLJUJU MODNE I KOZMETICKE EKSPERTE KOJI CE OD RUŽNOG PACETA STVORITI SEKSI LABUDA.
NO PRAVI PAKAO ZA NIKOLU TEK NASTAJE KAD MARINA I VIOLETA ODU NA NEDELJU DANA U RIM I PREPUŠTAJU NERVOZNOM CALETU BRIGU O SOFIJI. SOFIJA POCINJE DA POKAZUJE INTERESOVANJE ZA SUPROTNI POL, DOK NIKOLA, PATOLOŠKI LJUBOMORAN OTAC, ULAŽE MAKSIMALNE NAPORE DA SVOJU JEDINICU ZAŠTITI OD BILO KAKVOG MUŠKOG UTICAJA I, NE BIRAJUCI SREDSTVA, ELIMINIŠE SVE POTENCIJALNE KANDIDATE. PRITISNUT BULJUCIMA UDVARACA, NIKOLA POCINJE DA LUDI I KORISTI TRIKOVE, NASILJE, PSIHOTERAPIJU I NAUKU KAKO BI SOFIJU SPASAO OD – SEKSA! /

SNIMANJE FILMA ‘MI NISMO ANDELI 2’ POCELO JE 22. JULA I TRAJALO JE DO 5. OKTOBRA 2004. GODINE. NA KOJIM LOKACIJAMA STE SNIMALI FILM?
MUZIKU JE VEĆIM DELOM KOMPONOVALA KRISTINA KOVAČ

SRDAN DRAGOJEVIC SE POJAVLJUJE U TROSTRUKOJ ULOZI KAO SCENARISTA, REDITELJ I PRODUCENT.

VLASNIK JE PRODUCENTSKE KUCE ‘DELIRIJUM FILMS’ OD 2001. GODINE.

‘DELIRIJUM FILMS’ PLANIRA DA U NAREDNOM PERIODU SNIMI JOŠ PAR PROJEKATA. NA PRVOM MESTU: ‘BODLJIKAVO PRASE’ PO ROMANU DŽULIJANA BARNSA, ‘AFTER’ – POST HOLOKOUSTNU DRAMU ADAPTIRANU PO ISTOIMENOM ROMANU MELVINA BUKEA, ‘SVETI GEORGIJE UBIVA AŽDAHU’ PO DRAMI DUŠANA KOVACEVICA, ‘SILVANA’ FILM O SILVANI ARMENULIC I ‘ŠTA JE BRE, PEDERI?’ INSPIRISAN ISTINITIM DOGADAJIMA O PRVOM POKUŠAJU ORGANIZOVANJA GEJ PARADE U BEOGRADU 2002. GODINE.

SRDAN DRAGOJEVIC (42) JE DIPLOMIRAO KLINICKU PSIHOLOGIJU NA FILOZOFSKOM FAKULTETU U BEOGRADU 1987. GODINE I FILMSKU I TV REŽIJU NA FDU 1992. GODINE. OBJAVIO JE I TRI ZBIRKE POEZIJE, A ZA PRVU „KNJIGU AKCIONE POEZIJE“ PRIMIO JE NAGRADU „BRANKO RADICEVIC“. PRVI FILM „MI NISMO ANDELI“ (1992.) JE BIO NJEGOV DIPLOMSKI PROJEKAT, A DANAS VEC VAŽI ZA KULTNO OSTVARENJE KOJE PUBLIKA SVIH GENERACIJA VOLI, ALI I KRITICARI JER JE OSVOJIO MNOGOBROJNE NAGRADE. IZMEDU OSTALIH I: GRAN PRIX U PERUDI, DEVET KRISTALNIH PRIZMI (OD 14 ZA KOLIKO JE NOMINOVAN)… CETIRI GODINE KASNIJE DRAGOJEVIC PIŠE SCENARIO, REŽIRA, ALI SE POJAVLJUJE I KAO KOPRODUCENT ZA FILM „LEPA SELA, LEPO GORE“, A 1998. GODINE IZ NJEGOVE PRODUCENTSKE KUCE IZLAZI I OSTVARENJE „RANE“.

FILM “MI NISMO ANĐELI 2″ BELEŽI REKORDNU GLEDANOST U CELOJ SRBIJI, PA ČAK PREVAILAZI I POPULARNOST FILMA “ZONA ZAMFIROVA” I DALJE POKAZUJE TENDENCIJU RASTA GLEDANOSTI. ZBOG OVOLIKE POPULARNOSTI NA VEČERAŠNJOJ SVEČANOJ PROJEKCIJI OVOG FILMA SA NAMA SU AUTORI I PROTAGONISTI.

REDITELJ FILMA- SRĐAN DRAGOJEVIĆ. NJEGOV PRVI FILM “MI NISMO ANĐELI” 1992. GODINE BIO JE DIPLOMSKI PROJEKAT A DANAS VEC VAŽI ZA KULTNO OSTVARENJE KOJE PUBLIKA SVIH GENERACIJA VOLI, ALI I KRITICARI JER JE OSVOJIO MNOGOBROJNE NAGRADE. KOPRODUCENT JE ZA FILM LEPA SELA, LEPO GORE“, A 1998. GODINE IZ NJEGOVE PRODUCENTSKE KUCE “DELIRIJUM” IZLAZI OSTVARENJE „RANE“I SADA “MI NISMO ANĐELI 2″. SRĐAN DRAGOJEVIĆ

PRODUCENT- BILJANA PRVANOVIĆ,

MIRKA VASILJEVIC (14) JE UCENICA OSMOG RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE ‘KRALJ PETAR I’. KAO PETOGODIŠNJAKINJA POSTALA JE ČLAN UDRUŽENJA MANEKENA SRBIJE, A 2003. GODINE I NJIHOVO ZAŠTITNO LICE. RADILA JE BROJNE REKLAME, A PROGLAŠENA JE I ZA MISS MALA PRINCEZA JUGOSLAVIJE 2002. GODINE. RADI NA RTV PINKU KAO VODITELJ DECJE EMISIJE, A PRE NEKOLIKO NEDELJA JE POCELA SNIMANJE SERIJE ‘LJUBAV, NAVIKA, PANIKA’, TAKODE NA RUŽICASTOJ TELEVIZIJI.

GORAN JEVTIĆ- REPLIKA „MISLIM, MA ŠTA RECI“ REPLIKA SOFIJINOG DEČKA ANDREJA: GORAN JEVTIĆ

UROŠ ĐURIĆ- ANĐEO JE BIO I U PRVOM DELU FILMA “MI NISMO ANĐELI”, ANĐEO JE I U OVOM DELU: UROŠ ĐURIĆ.

STARI I NOVI LIKOVI USPEŠNO PONOVO PUNE BIOSKOPSKE DVORANE , A NAJVAŽNIJE JE DA GLEDALOCI IZ SALE IZLAZE SA POZITIVNOM EMOCIJOM.

VORANE , A NAJVAŽNIJE JE DA GLEDALOCI IZ SALE IZLAZE SA POZITIVNOM EMOCIJOM.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Retrospektivna Izložba Miće Trnavca za jubilej 25 godina Internacionalnog umetničkog studija

U ponedeljak, 26. septembra, u 19 časova, u Internacionalnom umetničkom studiju svečano će…