Sneg pada u planinskim oblastima Sjenice, a na području Timočke i Negotinske krajine pada slaba kiša, saopštio je jutros Auto-moto savez SCG. U nižim predelima kolovozi su mestimično vlažni ili mokri usled otapanja snega. Magla smanjuje vidljivost na Kopaoniku i u Timočkoj i Negotinskoj krajini na 30 do 70 metara.

Na deonici od Rendara do Jarma na prilazu Kopaoniku vetar stvara snežne nanose do jednog metra, pa se saobraćaj obaljva otežano uz obaveznu upotrebu lanaca. Snežne padavine prethodnih dana uslovile su da se saobraćaj obavlja otežano i usporeno, naročito u regionima Timočke krajine, Užica, Nove Varoši, Prijepolja, Novog Pazara, Sjenice, Ivanjice i Vranja, kao i na severu Crne Gore.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila u oba smera. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj na prilazima Kopaoniku, preko Tare, Debelog Brda, Rtnja, Crnog Vrha, Goča, Bukova, Divčibara, na Pešteru, Vlasini, području Bora, Majdanpeka, Ivanjice, Novog Pazara, Raške i Vranja, na putu Kolašin-Podgorica, Cetinje-Podgorica i Podgorica-Petrovac. Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju na stari put.

SVEČANA PROJEKCIJA FILMA “MI NISMO ANĐELI 2″ U DOMU KULTURE UTORAK 22. FEBRUARA U 20H. GOSTI ĆE BITI AUTORI I PROTAGONISTI DOMAĆEG FILMA KOJI BELEŽI REKORDNU GLEDANOST ŠIROM SRBIJE.: REDITELJ FILMA- SRĐAN DRAGOJEVIĆ, PRODUCENT- BILJANA PRVANOVIĆ, MIRKA VASILJEVIĆ- KOJA U FILMU IGRA GLAVNU ULOGU , GORAN JEVTIĆ- KOJI TUMAČI LIK ANDREJA I UROŠ ĐURIĆ- U ULOZI ANĐELA. VASILJEVIĆ- KOJA U FILMU IGRA GLAVNU ULOGU , GORAN JEVTIĆ- KOJI TUMAČI LIK ANDREJA I UROŠ ĐURIĆ- U ULOZI ANĐELA.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…