U protekla dvadesetčetiri časa na teritoriji opštine Valjevo se dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povređenih lica i tri krivična dela.

Napajanje električnom energijom je uredno.

Dežurna apoteka je “ dr. Miša Pantić “ u Karadjordjevoj ulici.

Magla smanjuje vidljivost na području Srema, južne Bačke, severnog Banata, dolinom Zapadne i Južne Morave i u Timočkoj krajini, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije i Crne Gore.

Saobraćaj se u nižim predelima zemlje obavlja po uglavnom suvim kolovozima, dok na putevima koji vode u planinske predele ima snega i leda pa se saobraćaj obavlja otežano i uz obaveznu upotrebu zimske opreme.

Na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja, u oba smera. Zbog snežnih nanosa neprohodni su putevi Bor-Žagubica preko Crnog Vrha i Nikšić-Šavnik-Zzabljak. Upotreba lanaca je obavezna na prilazima Kopaoniku.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje ka Kopaoniku, Goču, Tari, preko Debelog Brda, Bukova, Divčibara, Rtnja,na putu Sokobanja-Knjaževac, na području Majdanpeka i Žagubice, na regionalnim putevima područja Ivanjice, u planinskim predelima područja Novog Pazara, Raške, Peštera, Vranja, kao i na putu Plužice-Šćepan Polje. Na magistralnom putu Kolašin-Podgorica, kod Medjurečja, saobraćaj se, zbog odrona, odvija usporeno samo jednom kolovoznom trakom naizmenično.

Na magistralnom putu M-1, deonica izmedju Bujanovca i Preševa, zbog radova je saobraćaj usporen i mogući su petnaestominutni zastoji.

Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusemeravaju na stari put.

U ponedeljak, utorka i sredu u bioskopu “ Central “ prikazuje se film “ Taxi “, a u četrtak, petak, subotu i nedelju prikazuje se film “ Stranputica “. Cena karte iznosi 120 din.
Taxi “, a u četrtak, petak, subotu i nedelju prikazuje se film “ Stranputica “. Cena karte iznosi 120 din.
@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…