12 meseci proveo sam u Skupštini kao poslanik i želim da svojim biračima i sugrađanima predočim šta sam to radio i uradio, a oni će na narednim izborima oceniti da li je to bilo dobro, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare poslanik Nove Srbije Milorad Belić.
Od 32 sednice republičkog parlamenta Belić je prisustvovao na 30, a aktivno je učestvovao u radu više skupštinskih odbora.
Odbor za privatizaciju imao je 8 svojih sednica, a najčešća tema su prema Belićevim rečima bila valjevska preduzeća.
Poslanik Belić je učestvovao i u rad odbora za odnose sa Srbima u dijaspori, za finansije, poljoprivredu i industriju. Imao je 8 diskusija na skupštinskim zasedanjima , a posredovao je u brojnim kontaktima između rukovodstava i sindikata sa određenim ministrima ili rukovodećim ljudima u javnim preduzećim ili ustanovama.
Belić posebno ističe angažovanost na poboljšanju efikasnosti rada Direkcije za zemljotres gde je predložio drugačiji kriterijum i način funkcionisanja. Obišao je 31 objekat oštećen od zemljotresa i primio preko 60 oštećenih građana po ovom pitanju. Belić napominje i da je imao brojne kontakte sa građanima mimo zvaničnog termina u poslaničkoj kancelariji.
Povodom raznih pitanja koja mu se upućuju putem štampe od strane nekih političkih partija, Belić napominje da se može desiti da nešto ne pročita, te je stoga uputio poziv da mu se pitanja dostavljaju ili u prostorije Nove Srbije u Valjevu ili u poslaničku kancelariju u Beogradu u ul. Kralja Milana 4. dostavljaju ili u prostorije Nove Srbije u Valjevu ili u poslaničku kancelariju u Beogradu u ul. Kralja Milana 4.@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…