U protekla dvadesetčetriri časa na teritoriji opštine Valjevo se dogodilo pet krivičnih dela.

Napajanje elektricnom energijom je uredno, osim u ulicama Koste Andrica, brace Pavic gde ce fra]ani biti bez struje u intervalu od 8 do 15 casova.

Dezurna apoteka je Dom Zdravlja kod Doma Zdravlja.

U nižim predelima kolovozi su pretežno suvi ili mestimicno vlažni, pa se zbog nižih temperatura savetuje posebna opreznost na mostovima i nadvožnjacima.

Magla smanjuje vidljivost na podrucju Vojvodine na 50 do 150 metara, na širem podrucju Beograda gde je vidljivost oko 100 metara, u Požarevcu, Kragujevcu i Malom Zvorniku gde se vidi od 30 do 50 metara, saopštio je jutros Auto-moto savez SCG.

Zbog izuzetno niskih temperatura na celoj teritoriji naše zemlje moguca je poledica. Na granicnim prelazima za putnicka vozila nema dužih zadržavanja u oba smera.

Na putevima u planinskim predelima i ka zimskim turistickim centrima ima utabanog snega u visini do pet centimetara. Prilazi Kopaoniku su prohodni uz obaveznu upotrebu lanaca, zbog utabanog snega na kolovozu u visini do pet centimetera.

Zimska oprema je obavezna i na putevima ka Gocu, Tari, preko Crnog Vrha, ka Vlasini, u planinskim predelima Novog Pazara, Raške, na Pešteru, kao i na celom podrucju Ivanjice, gde se preporucuje upotreba lanaca, jer na magistralnom putu snega ima u visini do 10, a na regionalnim putevima i do 20 centimetara.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na prilazima Kopaoniku, na putevima ka Crnom Vrhu, Gocu i na svim regionalnim putevima na podrucju Ivanjice.

Na magistralnom putu M-1, deonica izmedu Bujanovca i Preševa, zbog radova su moguci petnaestominutni zastoji.

Poluauto-put od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od cetiri kilometra, te se vozila kod Horgoša preusemeravaju na stari put.

Zbog radova na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, vozacima se savetuje oprez i poštovanje postavljene signalizacije.

U bioskopu “ Central “ prikazuje se “ Aleksandar “, projekcija je od 20h,a cena karte iznosi 120 din.

U bioskopu “ Central “ prikazuje se “ Aleksandar “, projekcija je od 20h,a cena karte iznosi 120 din.@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…