Sa kvorumom koga i dalje cine gradjani Sreten Lazarevic i Miroslav Milinovic, jos uvek bez uverenja da su odbornici SO Valjevo, Skupstina donosi po nas grad katastrofalne,a najcesce nezakonite odluke, izjavio je Vojislav Andric predsednik IO Pokreta za Valjevo, povodom pete sednice So Valjevo odrzane juce.
Pri svemu tome,najtragicnije je to sto pojedini odbornici jos i potenciraju da ne mora bas sve biti u skladu sa zakonom i Ustavom, precizirao je Andric.

Najcrnja stvar se dogodila kod imenovanja upravnih odbora javnih preduyeca i institucija ili bolje receno, povampirenja crveno-crnih kadrova, cime su ponisteni i poslednji ostaci tihe, demokratske revolucije od 5. oktobra 2000 god. stav je Liberala srbije pokreta za Valjevo. Pokret za Valjevo ima obavezu, kako je saopsteno, prema gradjanima koji su glasali za njegove odbornicke kandidate i predsednickog kandidata, kao i prema onima koji su nasi simpatizeri, a nisu izasli na izbore da se bore za bolje Valjevo bazrezarvo i do kraja.
Ovom prilkom Andric je naglasio da ce istoimeni pokret o celom slucaju uputiti pisma i dokazni materijal predsedniku Republike Srbije, predsedniku Vlade Republike srbije, predsedniku Narodne skupstine Republike Srbije i predsedniku Ustavnog suda Republike Srbije.

Tako]e ce o celom slucaju biti obavestena kancelarija OEBS-a u Beogradu. a Republike Srbije.

Tako]e ce o celom slucaju biti obavestena kancelarija OEBS-a u Beogradu. @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…