Diskusioni forumi su deo weba naročito korisanI pri sajtu na kojem se objavljuju vesti I članci jer tada se na forumu mogu diskutovati i komentarisati te se razjašnjavati nedoumice i bolje razumevaju članci i vesti i poboljšava se komunikacija sajt-korisnika.
Forum je namenjen i svakoj drugoj raspravi koja treba da posluži kao pomoć svim korisnicima jer će se značajno unaprediti komunikacija među svim ljubiteljima neke oblasti.
Postoji 2 načina ulaska u diskusiju na forumu: pokretanjem nove teme ili pisanjem na već pokrenutu temu.
Nova tema se pokreće kad imate neko pitanje, mišljenje, novu vest ili neku ideju koju želite da podelite ili prodiskutujete sa ostalim članovima foruma ili da prokometarišete neki razvoj određene oblasti…
Kad se odgovora na temu treba da pratite naziv teme da bi vaš odgovor bio nastavak dela diskusije. Ako imate nešto da kažete što nije direktno povezano sa temom, ali jeste indirektno, bolje je otvoriti novu temu jer će ona biti zapaženija od jednog odgovora unutar teme, a i neće se preusmeravati diskusija na nešto drugo.
Ako želite samo da čitate diskusije dovoljno je da vaš web browser preusmerite na adresu na kojoj je forum AM-a, a ako želite i da učestvujete u raspravi morate se registrovati na forum (izabrati ime kojim će biti potpisani vaši odgovori…)
Način registracije je sasvim jednostavan. Kada otvorite stranicu foruma, kliknite na registraciju, otvoriće vam se prozor u kome treba da popunite vaš datum rođenja, potom selektujte da ste saglasni sa pravilima foruma i obavite registraciju. Biće vam ponuđeno da odaberet korisničko ime kojim će biti potpisani vaši odgovori i šifra pod kojom ćete se prijavljivati. Potrebnao je još da popunite i polja sa vašom e-mail adresom, ali napominjemo da se prilikom korišćenja foruma ona nigde javno ne vidi.
Forum na sajtu www.marsh.co.yu nudi vam preko 185 različitih tema, od politike do zabave. Posebno je interesantan deo foruma rezervisan za akcije i predloge kako da se poboljša život u našem gradu. Pored inicijative da se u zimskom periodu balonom pokrije bazen u Petnici, aktuelne su i sugestije da se osmisle sadržaji parka Pećina koji ne zahtevaju previše novca, a mnogo doprinose. Uključite se.
stije da se osmisle sadržaji parka Pećina koji ne zahtevaju previše novca, a mnogo doprinose. Uključite se.
@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…