Sport kao zdrav način života bi trebalo da bude zastupljen u životu svakog čoveka, a posebno deteta, uz uslove koji bi omogućili redovno vežbanje i rekreaciju. Veselin Janković novoizbrani predsednik teniskog kluba “ Metalac “ je u svom programu detaljno precizirao, kakve su izmene potrebne, da bi se sadašnji uslovi značajno poboljšali. Njegov program je na održanom sastanku upravnog odbora ocenjen kao veoma ambiciozan, budući da zahteva veliku upornost i zalaganje.

Doprinos u vidu donacija kojima bi se teniski tereni učinili savremenijim i uklonili postojeći nedostaci dali su kompanija “ Vujić “ i iskusni teniseri van granica naše zemlje, konstatovao je Janković, izrazivši povodom toga svoje zadovoljstvo i zahvalnost.

Veselin Janković je povodom teniskih terena i loše sitacije u kojoj se nalaze ponovio da teniskom klubu “ Metalac “ nisu potrebna novčana sredstva, jer će se ona prikupiti, već je neophodno razumevanje ozbiljnosti situacije kao i veliki broj ljudi, u cilju realizacije planiranih aktibnosti i omogućavanja zdravog života dece. uacije kao i veliki broj ljudi, u cilju realizacije planiranih aktibnosti i omogućavanja zdravog života dece. @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…