Srbija i Crna Gora: U sredu suvo i stabilno vreme sa jutarnjom maglom i slabim mrazevima u vecini predela. Sredinom dana u nekim krajevima suncano, ali ce se u mnogima magla zadržati veci deo dana uslovljavajuci niže temperature. Magla se može ponegde izdici u nisku oblacnost sa sumaglicom, dok ce na planinama biti vedro, prijatno i toplo vreme za ovo doba godine. Duvace slab, promenljiv ili istocni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalne temperature od -4 do 0, a maksimalne od 0 do 4 stepena C u oblastima sa celodnevnom maglom i od 6 do 9 u suncanim predelima. U Crnoj Gori suncano, a po kotlinama na severu sa maglom. Duvace slab severoistocni vetar. Maksimalne temperature od -1 do 3 stepena C u oblastima sa celodnevnom maglom, od 6 do 10 u suncanim predelima na severu Crne Gore, a na Primorju od 16 do 19 stepeni C.

Beograd: U Beogradu u sredu veci deo dana magla ili niska oblacnost sa sumaglicom, posebno u delu grada prema Aerodormu i Pancevu. Šansa da se magla razide i da sredinom dana bude suncanih perioda je ispod 40%, ali ce zato na vrhu Avale biti suncano i toplije nego u centru grada. Duvace slab istocni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0, na periferiji grada do -2, a maksimalna oko 3 stepena C.

Valjevo: Jutarnja temperatura u našem gradu sutra će iznositi -4 stepena dok će najviša dnevna dostići podeok od 6 stepeni celzijusa.

i -4 stepena dok će najviša dnevna dostići podeok od 6 stepeni celzijusa.

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…