Osnovna škola „Milan Rakić“ bogatija je za deset novih računara zahvaljujući donaciji kompanije „CETIN“ iz Beograda. A prošle godine, ovoj školi pet računara donirala je Uprava za trezor. Predsednik opštine Mionica naglasio je da je svaki korak ulaganja u obrazovanje jako važan.

  • Danas škola u Mionici izgleda nestvarno, mogu slobodno reći. Uspeli smo da je renoviramo i moderno opremimo, a ovo je još jedan korak. Zahvaljujem se kompaniji „CETIN“ na donaciji koja će značiti učenicima i nastavnicima. Uz podršku Vlade, investirali smo preko 370 miliona dinara u rekonstrukciju školskih objekata. Sa ulaganjima u obrazovanje nastavljamo i dalje – izjavio je Janković.
    Deci u Mionici, preko Centra za razvoj i obrazovanje, dostpuni su besplatni časovi jezika, informatike, folkora, glume i dr. A već pet godina unazad mionički osnovci imaju besplatan ulaze na bazene, a već dve godine i besplatnu pripremnu nastavu pod pokroviteljstvom opštine.
    Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskm halom, terenima deci iz opštine Mionica se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.
Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …