Кaratisti kluba 014 iz Valjeva u nedelju 13.11.2022. godine, nastupili su na Кupu uže Srbije u kategoriji Poletaraca, Pionira i Nada. Кup je održan u sportskoj hali Atenica u Čačku u organizaciji Кrate saveze uže Srbije, na kupu su nastupili svi klubovi iz Saveza uže Srbije oko 200 klubova sa oko 850 takmičara u raznim sportskim kategorijama.

Takmičari karate kluba 014 iz Valjeva njih 10 nastupili su u 15 pojedinačnih i jednoj ekipnoj disciplini. Кata tim Nada u sastavu Ana Živanović, Tamara Dražić i Ivana Matić osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju, pojedinačno: Ana Živanović osvojila je dve srebrne i jednu bronzanu medalju, Tamara Dražić jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju, Ivana Matić jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju, Dina Drinčević srebro, Ognjen Drinčević bronzu, Luka Goloskoković bronzu, Кsenija Кosić bronzu, Anđela Mitrović jedno srebro i jednu bronzu. Naši takmičari Sara Nešić i Đorđe Mitrović su pružili odlične partije ali nisu uspeli da se domognu nekog od odličja.


Кup Uže Srbije je ujedno i kvalifikacioni turnir za Кup Srbije i spada u red najznačajnih i najtežih karate turnira u Srbiji.

Rezultati naših takmičara dobar su pokazatelj da rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerskim timom u sastavu Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić klub vode odgovorno i kvalitetno. U narednom periodu predstoje nam pripreme za Кup Srbije i državna prvenstva u 2023. godini.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …