Porodice sa troje i više dece koje su do sada ostvarile pravo na ponosnu karticu „Tri plus“, od naredne godine će moći da koriste i mobilnu aplikaciju, koja će im omogućiti da lakše ostvare popuste.
„Svi imamo isti zadatak, da pobedimo najvećeg neprijatelja našeg naroda, a to je u ovom trenutku bela kuga i da damo svoj doprinos tome.

Od 2017. godine, kada je formiran Pokret za decu „Tri plus“ i donošenjem mera za podsticaje rađanja, od te godine do 2021. je 16,1 % više trećerođenih i 13,1 četvororođenih. Bogu hvala da je tako, stvari se menjaju i to je rezultat naše zajedničke borbe. Sada idemo korak dalje i danas predstavljamo jedan mali korak, ali opet veliki, jer se radi o jedinstvenom projektu u svetu, a to je aplikacija „Tri plus“. Svi oni koji imaju ponosne kartice „Tri plus“, dakle porodice sa troje ili više dece će od 1. januara 2023. godine imati mogućnost da sa tom karticom instaliraju i registruju se u aplikaciji „Tri plus“. Aplikacija je tehničko rešenje koje nudi neke nove pogodnosti i popuste za porodice za troje i više dece, uštedu u njihovom kućnim budžetima, koje do sada nisu imali“, poručio je Vladica Gavrilović, predsednik Udruženja „Tri plus“ iz Čačka.


Кako se moglo čuti na promociji danas u Valjevu, osim popusta aplikacija će roditeljima doneti nove pogodnosti. Tako će postojati lični QR kod za svakog roditelja koji je ostvario pravo na ponosnu karticu, mogućnost besplatnog parkinga, razvijena društvena mreža u kojoj porodice sa troje i više dece mogu razmenjivati ili poklanjati garderobu, obuću ili udžbenike, mogućnost plaćanja računa sa popustom, onlajn pristup „Tri plus prodavnici“ i svakodnevna obaveštenja o značajnim informacijama.


„Aplikacija pored tih popusta i privilegija koje su do sada imali sa ponosnom karticom, donosi još noviteta, kao što su besplatni sati parkinga, mogućnost da dobijaju umanjenje računa iz JКP – a, zatim imaju razvijenu socijalnu mrežu, gde će 138 000 porodica moći da žive u jednoj velikoj porodici i da razmenjuju stvari. Nadamo se da ćemo ovu divnu saradnju nastaviti sa gradom Valjevom. Do sada je izdata 571 kartica, a nadamo se da ćemo sledeći put kada budemo došli imati znatno više, što nam i jeste cilj zajedničkog projekta i zadatka“, rekao je Vladica Gavrilović.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …