Gradska uprava Valjevo će u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala Valjevo, organizovati jesenji Sajam zapošljavanja u četvrtak, 8. septembra na Gradskom trgu u Valjevu, u periodu od 13 do 16 časova.

Sajam zapošljavanja je tematskog karaktera „U susret novim investicijama“, a dolazak su najavili najveći poslodavci u našem gradu i to nemačke kompanije „Hansgrohe“ SE i “Bizerba”, kao i SE&CO.КG, „Gorenje“, ”Valy”, “Urban Tehnich”, “Turna Plastik” i mnoge druge kompanije, koje će nezaposlenima ponuditi više od 500 slobodnih radnih mesta.
„Ovo je prilika da sva nezaposlena lica dođu i raspitaju se o potencijalnim radnim mestima. Nama je veoma drago što je u prethodnih godinu dana nezaposlenost u Valjevu sa 4600, spala za oko 700 lica i sada je to broj od 3890. Nastavljamo dalje, jer nas očekuju nova radna mesta. Do kraja sledeće godine, zahvaljujući odgovornoj politici gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića i podršci od strane Republike Srbije, dovođenjem novih investitora, dobijamo 2300 novih radnih mesta“, naglasio je član Gradskog veća zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Marko Jevtić.

Кako je rečeno u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, od obrazovnih profila najtraženija će biti zanimanja iz oblasti saobraćaja, mašinstva, elektro struke, prerade plastike, građevinarstva, ekonomije, administracije, a posla će biti za sve nivoe obrazovanja.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…