Uroš Kojić takmičar Rvačkog kluba Mladost iz Valjeva se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom Srbije na rvačkoj akademiji u Kanjiži sve do 17. jula kada putuje u Zagreb na Prvenstvo Evrope U15.


Ova godina je izuzetno dinamična za Kojića, za 4 meseca nastupao je na 8 turnira gde je imao oko 30 zvaničnih mečeva. Početkom godine osvojio je Kup Srbije u svom uzrastu, na Prvenstvu Srbije završio je na drugom mestu, osvojio je i bronzu u starijem uzrastu.

Pored turnira na kojima je nastupao, ovu godinu su mu obeležili i česti boravci na raznim kampovima i pripremama. Sve to dovelo je do toga da ga selektor svih selekcija dr Milorad Dokmanac svrsta u redove reprezentacije Srbije.


Nakon obaveza u reprezentaciji i Prvenstva Evrope u avgustu Kojić se priključuje ekipi Mladosti na visinskim pripremama na Kopaoniku. 


Važno je reći da u rvanju, iako se radi o individualnom sportu, iza svakog uspeha pojedinca stoji tim ljudi. Kojić je deo možda najperspektivnije generacije Rvačkog kluba Mladost koji su stvorili “ono nešto” što ih vodi i što će ih dovesti do uspeha. Na rang listi klubova Rvačkog Saveza Srbije Mladost se nalazi na 8.mestu što je veliki napredak u poslednje 3 godine sa 16 mesta, pa prošlogodišnjeg 13. mesta ovogodišnje 8. mesto pravi je pokazatelj našeg rada.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …