Posle velikog uspeha vaterpolista „Valisa“ do 19 godina, koji su prethodnog vikenda postali državni prvaci, još jedna generacija mladih valjevskih „vidri“ nastupa na završnom turniru Prvenstva Srbije. Dečaci VK „Valis“ do 17 godina (2005. i mlađi) 18. i 19. juna u Kragujevcu igraju Finalni turnir Prvenstva Srbije za ovu takmičarsku kategoriju.

Na osnovu postignutih rezultata i plasmana na polufinalnim turnirima u završnicu Prvenstva Srbije plasirali su se: Banjica, Crvena zvezda, Radnički, Bečej, Valis i NBG Vukovi. Po broju osvojenih bodova generacija „Valisa“ 2005. i mlađi na završni turnir ide kao petoplasirana, ali je veliki uspeh naći se u društvu eminentnih srpskih vaterpolo klubova. Ekipu će predvoditi trener Dragan Milošević.

Učešće na finalnom turniru još jedne generacije valjevskih vaterpolista pokazatelj je odličnog kontinuiranog rada sa mlađim selekcijama u Vaterpolo klubu „Valis“. Mladi vaterpolisti „Valisa“ sa ponosom će u finalu državnog prvenstva predstavljati svoj klub i svoj grad.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Poziv na obuke za nezaposlene iz romske zajednice i povratnike

Uz podršku Evropske unije, Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) raspisuje Javni poz…