U nedelju 29. 05. 2022. godine u sportskoj hali u Bajinoj Bašti održan je 25 internacionalni karate turnir “Tara-Open” u organizaciji Karate kluba Omladinac iz Bajine Bašte.

Na ovom tradicionalnom turniru nastupilo je preko 50 klubova iz Srbije i Bosne i Hercegovine (Republike Srpske), sa oko 350 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa osam (8) takmičara u dvanest (12) disciplina.

Svi takmičari Karate kluba 014 iz Valjeva, dali su svoj trenutni maksimum i postigli veoma reprezentativne rezultate: Ana Živanović nastupila je u četiri discipline i to: Kate-Kadetkinje klasa C gde je osvojila prvo mesto, ženske nade, apslolutna, gde je zauzela drugo mesto, ženske nade klasa CB gde je osvojila drugo mesto i u borbama u kategoriji -39 kg, gde je za bod ostala bez odličja, Ivana Matić nastupila je u dve discipline, kate ženske nade apsolutna gde je osvojila prvo mesto i borbe -39 kg gde je osvojila treće mesto, Anđela Mitrović u katama ženske nad klasa ED osvojila je drugo mesto, Sara Nešić u klasi pionirki klasa ED osvojila je prvo mesto i Đorđe Mitrović u kategoriji poletaraca kate klasa E osvojio je prvo mesto.

Takmičari Iva Filipović i Aleksa Matijević, pružili su odlične partije ali nisu uspeli da se domognu odličja. Mala ali odabrana ekipa Karate kluba 014 Valjvo i ovaj vikend, dostojanstveno je prestavljala svoj klub i grad Valjevo i po ko zna koji put pokazala i dokazala da je Karate klub 014 Valjevo jedan od najtrofejnih sportskih klubova u našem gradu.

Pored veoma teških uslova za treniranje borilačkih sportova, malih budžeta i drugih otežavajućih okolnosti, predani rad trenerskog tima u sastavu Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Vladan Živanović, Predrag Branković i Milenko Lukić pokazuje i dokazuje da je Valjevo grad karate sporta.

Uprava kluba zahvaljuje se svim takmičarima, članovima kluba, trenerskom timu, roditeljima i prijateljima kluba na kontinuiranom radu, podršci i razumevanju. Bez zajedničkog rada i angažovanja ne bi bilo ni ovakvih rezultata.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

PRODAJEM
JEDNOSOBAN STAN 43 kvm KOLUBARA II

065/ 4141-994 …