Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lajkovcu, intenzivnim operativnim radom, identifikovali su i uhapsili P. L. (1974) iz Valjeva koji se sumnjiči da je 30. oktobra izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginuo sedamdesetjednogodišnji muškarac, a potom pobegao.

On se sumnjiči da je u Slovcu vozeći „audi karavan“ preticao kamion sa prikolicom kojim je upravljao četrdesetosmogodišnji muškarac, a sedamdesetjednogodišnji vozač „honde“ koji je išao iz suprotnog pravca je, pokušavajući da izbegne sudar sa „audijem“, prešao u suprotnu traku i udario u kamion.

Vozač „honde“ je od zadobijenih povreda poginuo na licu mesta.

Vozač kamiona je, kako bi izbegao sudar sa „hondom“ sleteo sa puta, prevrnuo se i zadobio lake telesne povrede.

Policija je uhapsila i M. M. (1985) iz Lajkovca koji se sumnjiči da je vozeći „reno“ iza „honde“ prednjim delom svog vozila udario u „hondu“ koja je potom udarila u kamion.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, P. L. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i M. M. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Prikaži još ovjava iz Crna hronika
Comments are closed.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…