U toku su radovi na rehabilitaciji Ulice Braće Nedić u Mesnoj zajednici Brđani, u dužini od 894 metra.
Ulica Braće Nedić je pretrpela velika oštećenja nakon poplava 2014. godine, kada je saobraćaj sa regionalnog puta Valjevo – Loznica preusmeren u ovu ulicu. Grad Valjevo je za rehabilitaciju svih ulica opredelio 28 miliona dinara. Danas će biti završeni radovi oštećenog asfaltiranog dela, a u narednih 10 dana još 780 metara makadamskog dela ulice. Izvođač radova je „Preduzeće za puteve Valjevo“.


Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infastrukturu Branko Vuković je najavio radove koji slede nakon asfaltiranja ove ulice.
„ U planu je rehabilitacija Ulice Cake Milivojevića, gde je u prethodnom periodu rađena rekonstrukcija vodovodne mreže, a nakon te ulice će se rehabilitovati ulice na Divčibarama. Što se tiče izgradnje ulica, ispod Šeste škole, za Podgorsku ulicu će se rebalansom budžeta opredeliti sredstva za rekonstrukciju vodovodne mreže, nakon čega ćemo mi izvesti radove i asfaltirati. Ta ulica je već dugo godina u planu da se asfaltira i ove godine će biti završena“, rekao je Vuković.

Predsednik Mesne zajednice Brđani Aleksandar Petrović se zahvalio rukovodstvu grada Valjeva na dobroj saradnji i naveo šta ih sve očekuje od radova u narednom periodu.
„Postoji mogućnost da ove godine na proleće uradimo trotoar, od produžetka Radničke ulice pored Vojske, što nam je potrebno zbog dece. Građani su pisali veliki broj zahteva za asfaltiranje nekih ulica. Mislim da ćemo imati dobru saradnju sa Brankom Vukovićem, bar smo do sada imali. Vodovod nas malo koči po pitanju asfaltiranja Podgorske ulice, trebalo je to ranije da se završi, ali rebalanskom budžeta, kao što je rekao rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković, biće odobrena sredstva, tako da ćemo nakon tih radova asfaltirati i ovu ulicu“, naglasio je predsednik Mesne zajednice Brđani.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…