Protokol o saradnji na projektu „Revitalizacija stučne biblioteke u HК „Кrušik“, potpisan je krajem aprila, tokom trajanja akcije „April, mesec knjige“.

biblioteka
Foto: marsh.rs

Ovih dana započinje sređivanje i aktivnosti na reviziji fonda nekadašnje fabričke biblioteke, koja je, nažalost, prestala sa radom tokom devedestih godina. Za potrebe buduće stručne biblioteke biće opredeljen novi prostor sa opremom i nabavljaće se aktuelne publikacije, u skladu sa potrebama korisnika i bibliotečkim pravilima.

Stručni tim Biblioteke realizovaće veći deo aktivnosti i obuku zaposlenih za rad sa fondom, a kasnije će vršiti kontinuirani stručni nadzor. Zahvaljujući viziji i razumevanju menadžmenta, realizacijom ovog poslovnog poduhvata, HК „Кrušik“ će obezbediti kvalitetnije uslove za svoje zaposlene, stručne radnike i sve one koji teže neprekidnom, celoživotnom usavršavanju, a Biblioteka nastavlja da širi mrežu biblioteka u Valjevu. Prokol su potpisali Vladan Lukić, generalni direktor HК „Кrušik“ Valjevo i Violeta Milošević, direktor Biblioteke.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …