U cilju suzbijanja epidemije zarazne bolesti COVID-19, generalni direktor HK “Krušik”, Vladan Lukić, odlučio je da pruži doprinos zalaganjima medicinara, tako što je opredelio značajna sredstva za pomoć Opštoj bolnici Valjevo.

Za potrebe suzbijanja epidemije zarazne bolesti COVID-19, Opšta bolnica Valjevo je od HK “Krušik”, dobila sredstva u iznosu od  milion dinara.

Ova značajna sredstva su podstrek svim medicinarima da istraju u neprestanoj borbi, protiv korona virusa, u kojoj su od marta kada je proglašena epidemija. Novčana sredstva će biti raspoređena za potrebe suzbijanja korona virusa, nabavku neophodne opreme i drugih sredstava u Opštoj bolnici Valjevo.

Ustanova je od početka prerasporedila svoje kadrovske i tehničke kapacitete pa je deo opredeljen za zbrinjavanje Kovid pozitivnih pacijenata, a ostatak su sve vreme zbrinjavana hitna non kovid stanja.

Uprava i zaposleni Opšte bolnice Valjevo izražavaju veliku zahvalnost gospodinu Vladanu Lukiću i HK “Krušik” zbog ovog izvanrednog gesta društvene odgovornosti i značajnoj donaciji koja je veliki podsticaj u radu i borbi protiv korona virusa.

Prikaži još ovjava iz Covid19
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …