Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su M. B. (1984) i P. G. (1984) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

M. B. se sumnjiči da je iz „pežoa 307“, koji je policija zaustavila u Popučkama, kroz prozor izbacio dve kesice sa oko 204 grama heroina, a tom prilikom u automobilu u kojem je bio i P. G. pronađena je i manja količina kokaina, elektronska vagica i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Prilikom pretresa stana koji koristi M. B. pronađene su četiri kesice sa oko 93 grama heroina i vagica za precizno merenje.

Takođe, policija je u stanu koji koristi P. G. pronašla više tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pištolj i 27 komada municije, pa će protiv njega, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Prikaži još ovjava iz Crna hronika
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …