Nakon nekoliko krugova nominacije, Osnovna škola „Milan Rakić” iz Mionice se našla u privilegovanom društvu sto obrazovnih ustanova na svetu koje će u svojstvu globalne izložbene škole učestvovati u onlajn globalnom obrazovnom događaju na temu „Кako smo integrisali ekseperimentalno učenje u našu školu“ (How we integrated experiential learning in our school) u okviru Svetske nedelje obrazovanja (T4 World Education Week) od 5. do 9.oktobra.


Onlajn predstavljanje OŠ „Milan Rakić“ zakazano je za 05. oktobar u vremenskom periodu od 18 do 19 časova po našem vremenu, odnosno od 16 do 17 časova po griničkom srednjem vremenu. Tom prilikom, o obrazovanju u Mionici, ali i Srbiji i drugim sličnim temama govoriće predsednik opštine Mionica Boban Janković, direktorka OŠ „Milan Rakić“ Slađana Ranković, dr Branislav Ranđelović, direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja Srbije, Olivera Todorović, pomoćnik direktora Zavoda za unpređivanje obrazovanja i vaspitanja Srbije, Vera Jovanović, bivša koordinatorka Zajedničkog programa Ujedinjenih nacija UNICEF-ove komponenete i Željana Radojičić Lukić, učiteljica OŠ „Milan Rakić“, Mionica.


Registracija i prisustvo svim događajima u okviru Svetske nedelje obrazovanja su besplatni i vrši se preko sajta https://worldeduweek.org/.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Mionica obeležila Dan varoši

Svečanim programom u Кulturnom centru, Opština Mionica je u četvrtak 14. januara obeležila…