Opštinski štab za vanredne situacije obaveštava javnost da je na teritoriji opštine Lajkovac potvrđeno još šest novih slučajeva pozitivnih na virus COVID-19. Obolele su četiri osobe muškog pola i dve ženskog. Prema informacijama dobijenim od nadležnih ustanova preduzete su sve neophodne mere kako za obolele tako i za sve osobe sa kojima su bili u kontaktu i članove uže porodice.

Od početka pandemije, a zaključno sa danas ukupno je testirano 72 osobe u lajkovačkom Domu zdravlja, dok je kod 23 potvrđeno prisustvo virusa COVID-19. Ukupan broj izlečenih osoba do sada je pet. Oni se nalaze u kućnoj izolaciji i dalje pod kontrolom nadležnih ustanova.

Štab za vanredne situacije opštine Lajkovac apeluje na sugrađane da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova i da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije. Takođe, molimo sugrađane ako primete simptome virusa COVID-19 da se bez odlaganja jave na broj telefona Opštinskog Кol centra 014/3431-120 ili na broj telefona Doma zdravlja Lajkovac 014/34

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…