Dezinfekcija stambenih jedinica je počela danas, a biće nastavljena i narednih dana. Raspored dezinfekcije u nedelju 12. i u ponedeljak 13. aprila:
Apelujemo na upravnike stambenih zajednica i građane da pripreme i očiste ulaze zgrada, kako bi radnici „Veterinarije“ mogli da dezinfikuju ulaze što kvalitetnije. Nepripremljene površine se neće dezinfikovati.
Takođe se obaveštavaju upravnici i stanari da obezbede nesmetan rad operativnim izvršiocima, čiji će rad nadgledati inspekcijske službe Gradske uprave Valjeva.
Mole se svi stanari da pomno prate uputstva o merama postupanja i opreza posle izvšene dezinfekcije, koja će biti jasno istaknuta u ulazima gde je obavljena dezinfekcija.
Dezinfekcija će se vršiti biocidnim proizvodom natrijum hipohlorita, po preporuci Svetske zdravstvene organizacije, a po odluci Štaba za vanredne situacije grada Valjeva.
U nastavku je spisak ulica i naselja koji će se dezinfikovati u nedelju, 12. i u ponedeljak 13. aprila, a dezinfikovaće se i stambene zajednice u manjim ulicama kojih nema na spisku, u navedenim delovima grada:

NEDELJA 12.4.2020.

-S.Z. Ul.Vladike Nikolaja

-S.Z. Ul. Nušićeva

-S.Z. Ul.Hajduk Veljkova

-S.Z. Ul. Sinđelićeva

-S.Z. UL.Vlade Danilovića

-S.Z. Ul. Vuka Кaradžića

-S.Z.Ul. Vojvode Mišića

-S.Z. Ul. Pop Lukina

-S.Z. Ul.Pantićeva

-S.Z  Ul Кarađorđeva

-S.Z. Ul. Čika Ljubina
PONEDELJAК 13.4.2020.
.
-S.Z. Ul. Dušanova

-S.Z. Ul. Кnez Mihajlova

-S.Z.. Ul. Suvoborska

-S.Z. Кosančića venac/Milovana Glišića

-S.Z. Ul.Birčaninova

-S.Z. Ul. Radnička

-S.Z Park Pećina

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …