Na osnovu dopisa Ministarstva prosvete, nauke i  tehnološkog razvoja koje je ovo Ministarstvo uputilo svim školama na teritoriji Republike Srbije, 31. marta 2020. , MŠ “Živorad Grbić”  obaveštava javnost da će se prijavljivanje za polaganje prijemnog ispita u 1. razred srednje muzičke škole, za školsku 2020/2021. ,  ove godine , u uslovima vanrednog stanja u zemlji nastalog usled bolesti COVID – 19 , vršiti elektronskim putem,  za razliku od prethodnih godina kada je ova procedura realizovana u sekretarijatu škole.

Prijavljivanje će se vršiti  u periodu  od 31. marta do 7. aprila, popunjavanjem prijave koja se nalazi na veb adresi:

https://prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs/.

Za sva pitanja, primedbe, sugestije ili moguće probleme koji bi mogli da se jave u vezi sa elektronskim prijavljivanjem za polaganje prijemnog ispita, kao i za sva druga pitanja u vezi sa prijavljivanjem i polaganjem prijemnog ispita za upis, Ministarstvo prosvete je otvorilo elektronsku adresu prijemni.ispiti.srednje@mpn.gov.rs na koju se zainteresovani mogu obratiti.

Za bilo kakvu pomoć ili dodatne informacije, zainteresovani mogu kontaktirati MŠ „Živorad Grbić“ putem  mejla:  muzika.valjevo@gmail.com

O načinu i terminima polaganja prijemnog ispita, svi zainteresovani će biti blagovremeno obavešteni od strane MŠ “Živorad Grbić”,  u skladu sa informacijama  dobijenim od Ministarstva prosvete u narednom periodu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…