Šestorica Valjevaca uhapšeni su pošto su u utorak posle podne zatečeni u kafani u širem centru grada, kršeći i policijski čas i zabranu okupljanja i zabranu rada ugostiteljskih objekata! U isto vreme, policija je uhapsila još jednog vlasnika kafane u okolini Valjeva, koji je služio hranu i piuće gostima.

U kafiću „Dava-An“ u Pantićevoj ulcii u širem centru grada, uhapšeni su A.D. (40), A.K.(24), Z.K.(56), N.M.(27), Z.M. (47) i M.D. (25) koji su, u trenutku kada ih je zatekla policija, pili kafu i igrali jamb.

Nakon hapšenja, svoj četvorici je zbog krivičnog dela nepostupanja po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, zabrane okupljanja i zabrane rada ugostiteljskih objekata u vreme vanrednog stanja, određen jednomesečni pritvor u kućnim uslovima.

Gotovo u isto vreme, policija je uhapsila i sprovela nadležnom tužilaštvu i A.J. (48), vlasnika kafane „Malo Dedinje“ u selu Degurić. On je, u trenutku hapšenja, četvorici gostiju u toj kafani služio hranu i piće, takođe kršeći policijski čas, zabranu okupljanja i zabranu rada ugostiteljskih objekata tokom vanrednog stanja.

Prikaži još ovjava iz Crna hronika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …