Bez prisustva publike, ali pred kamerama RTS-a, odbojkašice Železničara ubedljivo su u Lajkovcu poražene od lidera TENT-a. Rezultat je bio 0:3, po setovima 21:25, 17:25 i 23:25. Кompaktna ekipa iz Obrenovca bila je bolja u svim segmentima igre i dominantna tokom celog meča. Jači otpor Lajkovčanke su pružile u poslednjem setu, kada su dostigle veliku prednost gošći i imale rezultat od 23:23.

Najefikasnija u redovima Želje bila je Rajlić sa 16 poena, dok je Čanak zabeležila 9, a Gajić 8 poena. U TENT-u je najbolja bila Lazić sa 20 poena, a pratile su je Gočanin sa 13, Mijatović sa 12 i Кurtagić sa 10 poena.

U ostalim utakmicama petog kola Mini lige 1-6 veliko iznenađenje napravila je Vizura pobedivši Ub u gostima sa 3:0, dok je Jedinstvo, takođe na gostovanju, savladalo Crvenu zvezdu sa 3:1.

Na tabeli vodi TENT sa 54 boda, na drugom mestu je Jedinstvo sa 51, dok Ub ima bod manje. Na četvrtoj poziciji Crvena zvezda ima 40 bodova, peti Železničar je ostao na 36, dok se Vizura primakla sa 29 na 32 boda.

Sledeće kolo planirano je već za sredu, Železničar je ponovo domaćin, ali još jednom teškom protivniku, kao što je Jedinstvo iz Stare Pazove.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа. Nеоphоdnа pоljа su оznаčеnа *

Pročitajte još

SO Lajkovac podržala izbor zajedničkog pravobranioca i druga kadrovska rešenja

Lajkovački parlament je na 10. sednici izabrao diplomiranog pravnika Draganu Labus iz Valj…