Posle prošlonedeljne pobede nad Crvenom zvezdom, odbojkašice Železničara nisu uspele da u Sportskoj hali Lajkovac „sruše“ još jednog favorita. Obrenovački TENT, lider Superlige Srbije, bio je sinoć bolji od lajkovačkog tima. Posle 103 minuta igre utakmica je završena rezultatom 1:3, po setovima 15:25, 21:25, 26:24 i 19:25. Ekipa Mirjane Musulin smogla je snage da, nakon preokreta, osvoji treći set, ali nada u potpuni preokret završila se već u sledećem setu.

Najefikasnije domaće odbojkašice bile su Gajić sa 15 (četiri blokade), Lukić sa 15 i Mitrović sa 11 poena. Кod gošći su dominirale Lazić sa 23 i Gočanin sa 20 poena. Ove dve odbojkašice osvojile su većinu poena za TENT u poslednjem, odlučujućem setu.

Rezultati ostalih utakmica 17. kola: Jedinstvo-Ub 3:2, Crvena zvezda-Кlek 3:1, Partizan-Vizura 3:2 i Beograd-Spartak 3:0.

TENT je prvi na tabeli sa 43 boda, Jedinstvo (SP), Ub i Crvena zvezda imaju po 37 bodova, Želja na petom mestu ima 30 bodova , a šesta Vizura 23. U poslednjem 18. kolu prvenstva Superlige Srbije Železničar gostuje zrenjaninskom Кleku. Bez obzira na rezultat u tom meču, u Mini ligi koju čini šest najbolje plasiranih klubova Želja startuje sa petog mesta i tada počinje pravi rasplet.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…