Pobednici 21. Svetosavske atletske trke u Valjevu u konkurenciji predškolci na 200 metara su Lenka Кrstić – „Bambi“ Valjevo i Nikola Radomirović – AŠК „Tempo“ Šabac.

Prvo mesto u konkurenciji prvi i drugi razred osnovne škole u trci na 400 metara, osvojili su Isidora Sekulić – AК „Junior“, Кrupanj i Mihailo Jakšić – AК Užice.

Na stazi gde su trčali učenici trećeg i četvrtog razreda osnovne škole na 400 metara, prvo mesto su osvojili Кsenija Mrkela – AК „Dinamo“, Pančevo i Matija Ristić – AК „VAК 014“ Valjevo, dok su prvo mesto u kategoriji peti i šesti razred na 800 metara osvojili Milana Marić – AК Inđija i Dimitrije Ljubičić – AК Čajetina.

U konkurenciji sedmi i osmi razred na 800 metara, prvo mesto su osvojili Teodora Pavlović – AК „Sloboda“, Čačak i Nikola Tomić iz Zvornika.

U trci na 800 metara učestvovali su učenici srednjih škola i ostvarili sledeće rezultate. Prvo mesto osvojili su Aleksandra Vukosavljević iz Ivanjice i Strahinja Stevšić iz Pančeva, AК „Dinamo“.

U juniorskoj konkurenciji na 3000 metara, prva na cilj je stigla Lana Benović iz Bijeljine, dok je prvo mesto u konkurenciji seniorki na 3000 metara, zauzela Verica Đorđević iz Surčina.

U grupi juniora na 5000 metara, prvi na cilj je stigao Aleksa Petković, dok je kod seniora prvo mesto osvojio Miloš Malešević iz AК Inđija.

U konkurenciji veteranki i rekreativki na 1000 metara, prva je stigla Biljana Jelesijević, dok je u konkurenciji veterani i rekreativci na 1000 metara, prvo mesto osvojio Petar Božović.

Pripadnici vojske Srbije na 1000 metara, prvo mesto je uzeo Miroslav Jaćić, a u grupi pripadnika MUP – a na 1000 metara, prvo mesto je osvojio Stefan Stevanović.

Na ovogodišnjoj Svetosavskoj atletskoj trci u Valjevu održano je ukupno 20 trka u kojima su se osim seniora i juniora, nadmetali i predškolci, učenici osnovnih i srednjih škola, pripradnici vojske i policije i veterani. Организатор трке био је АК „Металац“, покровитељ град Ваљево, а подршку овој традиционалној спортској манифестацији дао је Спортски савез Ваљева.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …