Udruženje „ Rodi se na lepom mestu“ organizuje Humanitarnu modnu reviju LEPOTA I MODA U HUMANOJ AKCIJI, koja će biti organizovana u petak, 06. decembra 2019. godine u Centru za kulturu Valjevo, sa početkom u 20 časova.

U dosadašnjoj kampanji smo skupili oko 130.000 evra i u toku su nabavke vežnih uređaja i opremanje ginekološko – akušerskog odeljenja u kojem se godišnje rodi oko 1300 beba a leči se na hiljade žena sa teritorije Kolubarskog okruga! Svaki dinar prikupljen u kampanji se troši namenski i isključivo za potrebe porodilišta i ginekologije! Dosadašnju kampanju su podržali Grad Valjevo i najznačajniji privrednici i pojedinci iz celog Okruga! Imali smo značajnu medijsku podršku i za našu akciju se čulo širom Srbije!

U modnoj reviji će učestvovati ugledni Valjevci iz svih branši i ljudi dobri volje iz javnog života Srbije, uz manekene Studija M. Oni će uz podršku valjevskih butika, šminkera i frizera prikazati ono lepše i humanije Valjevo, a sve sa ciljem prikupljanja novca za opremanje porodilišta i ginekologije Opšte bolnice u Valjevu!

Pozivamo Vas da podržite Humanitarnu modnu reviju, i ako ste u mogućnosti uplatite dobrovoljni prilog na račun Udruženja!

– Raiffeisen banka 265- 6910310000906- 97

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …