Visoka poslovna škola strukovnih studija Valjevo objavila je konkurs za upis nove generacije studenata master strukovnih studija. U školskoj 2019/20. godini, valjevska državna visoka škola upisuje 50 studenata, koji će posle dvogodišnjeg školovanja obima 120 ESPB bodova, steći diplomu mastera, i to na studijski program Poslovna ekonomija i informatika.

            Predaja dokumenata za upis na master strukovne studije traje sve do 20. septembra u terminu od 08 do 15 časova u prostorijama VIPOS-a, kvalifikacioni prijemni ispit će se polagati 23. septembra, dok će se upis primljenih kandidata obaviti od 25. do 27. septembra.

            Kandidati koji su završili osnovne studije, studenti i diplomci specijalističkih strukovnih studija VIPOS-a ne polažu kvalifikacioni prijemni ispit, kao i kandidati koji su završili strukovne studije prvog stepena ili započeli strukovne studije drugog stepena u drugoj visokoškolskoj ustanovi iz oblasti ekonomskih nauka, menadžmenta i oganizacije i informatike i informacionih sistema.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …