Potrebna pomoć Milošu Stojanoviću i njegovoj porodici iz Prokuplja. Porodica se već više od deset godina bori za Miloševo zdravlje.

Miloš je imao prvu operaciju 13. oktobra 2004. godine na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju na VMA u Beogradu, kada mu je odstranjen tumor sa jedne strane vilice. U martu 2013. mu je dijagnostikovan tumor i na drugoj strani vilice.

Zbog toga je imao i drugu operaciju, a ima i probleme s koštano-zglobnim sistemom zbog čega je imao i operaciju kolena. Danas teško hoda, i konstantno trpi jake bolove koji mu onemogućavaju normalno funkcionisanje. Prema rečima njegove majke, kojoj je Miloš sin jedinac, vilica mu krvari, bole ga kosti usled neadekvatne hrane i uslova za život. Kosti su mu se proredile zbog čega se teško kreće. Iz finansijskih razloga nije bio ni na kontrolama za vilicu i nogu, kao ni na terapijama za nogu koje mu je doktorka preporucila.

Kako trpi bolove zbog bolesti, Miloš trpi i glad. Njegovi roditelji nemaju novca kako bi mu obezbedili normalan život, ali ni dovoljno hrane.

Miloš je bio odličan đak i završio je Tehničku školu u Prokuplju i to smer za kompjutersko konstruisanje. Kako bi mu se makar malo smanjili bolovi neophodno mu je banjsko lečenje, ali njegovi roditelji trenutno o tome mogu samo da sanjaju.

Žiro-račun za pomoć Milošu Stojanoviću:

Agricole banka:

330-4700100324934-62

Za uplate iz inostranstva:

Instructions for customer transfers EUR

correspodent is:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris

Acc. With Institution: 57A

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad

Beneficiary: 59:

IBAN RS35330473020129756036

MilošStojanović Donja Konjuša BB Serbia

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…