Nezadovoljni građani su pokrenuli ove proteste, a pošto su i dalje nezadovoljni, jer se u Srbiji ništa nije promenilo, protesti se nastavljaju!

Na Veliki Petak  najtužniji dan kod pravoslavnih vernika, neće biti organizovana ( samo ovog petka )  protestna šetnja “1 od 5 miliona” u Valjevu. Na ovaj način, organizatori protesta su izašli brojnim zahtevima građana I potencijalnih govornika , koji tog dana nisu u Valjevu, ili žele biti u krugu svojih porodica.

Već narednog petka, 03. maja, pozivamo Vas na novo okupljanje i protestnu šetnju ulicama grada, u terminu od 19:30 časova na Desankinom trgu!  Borba za demokratsku Srbiju, zemlju u kojoj ćemo moći da dostojanstveno živimo i radimo, mora se nastaviti!

Iako vlast svim silama želi da umanji značaj naših protesta, da nas obeshrabri  zbunjujućim stavovima pojedinaca i grupa, koji se čas pojavljuju u našim redovima, čas iz njih izlaze, to se ne sme dogoditi! Zato, što je pred svima nama jedan cilj, zajednički i za nas koji šetamo i za one koji su prošlog petka bili primorani da uđu u autobuse i da u Beogradu nahrane ego velikog vođe, koji je duboko u sebi svestan da ima sve manju podrške i razumevanje naroda!

 Do idućeg petka kada ćemo se ponovo okupiti, želimo svim sugrađanima da u radosti i zdravlju proslave Vaskršnje i prvomajske praznike!

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа. Nеоphоdnа pоljа su оznаčеnа *

Pročitajte još

Svetski dan borbe protiv side

Danas, 1.decembra,  obeležava se Svetski dan borbe protiv side i to je prilika da se ljudi…