Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha, Mountain Music Fest se treću godinu zaredom i ovog avgusta održava na Divčibarama, na ski stazi Crni vrh. Kroz nesvakidašnji spoj muzike, avanture i prirode, ovaj dnevni, internacionalni festival nudi brojne umetničke i rekreativne sadržaje, daleko od gradske vrućine i gužve.

Na Main stage-u prvi će nastupiti bend iz Valjeva – Malpikk, a smenjivaće se sledeći izvođači: Kolja, Kanda kodža i Nebojša, Đorđe Miljenović, italijanski Pashmak, Manivi i Alice in WonderBand, dok je za ljubitelje malo drugačijeg zvuk tu Vinyl stage i beogradski White City Soul.

Pod sloganom “Razmrdaj čula”, ovaj muzičko-planinski festival pored nastupa sjajnih muzičara, organizuje i mnoštvo različitih programa za sve uzraste, bilo da ste ljubitelji adrenalina, nauke, sportskih nadmetanja, društvenih igara ili plesa. Avantura park, Orijentiring, Zip line, Streličarstvo, Na pivu sa naučnikom, Yoga, Papirologija, Kašičica Lutkica, samo su neki od dodatnih sadržaja koji očekuju posetioce svih generacija na Ski stazi Crni vrh, na planini Maljen.

Mountain Music Fest počinje u subotu, 18. avgusta u podne i trajaće do jedan posle ponoći. Karte se prodaju na samom ulazu na festival po ceni od 500 dinara, ulaz za mlađe od 10 godina je besplatan, a svi dodatni sadržaji su uključeni u cenu karte.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…