U potrazi za najbolim ekipama južnog dela Srbije, City Games karavan stigao je do Valjeva. Prepune tribine SRC “Petnica” imale su priliku da gledaju do sada najbrojniji i najneizvesniji okršaj čak 8 timova pristiglih iz Valjeva, Užica, Ljiga, Čačka, Uba, Osečine i Lajkovca.
Takmičenje u Valjevu najbolje otvara ekipa Čačka koja u “Letećem vaterpolu” ostvaruje 209 poena i time osvaja maksimalan broj bodova nakon prve igre. Dobru koncentraciju zadržavaju i u drugoj igri u kojoj su svoje devojke Čačani spasili najbrže i time ponovo dobijaju najviše bodova. Kroz prve dve igre Čačak u stopu prati ekipa iz Užica koja u obe igre ostvaruje drugi najbolji rezultat i već tada najavljuje da će borba za prvo mesto biti neizvesna do samog kraja.
Plivanje i penjanje do pršute dodatno komplikuje stanje na lestvici. Najbolje vreme u ovoj igri ostvaruje momak iz ekipe Valjeva i time dovodi atmosferu na tribinama do usijanja, a stanje na lestvici do stanja u kojoj čak 4 ekipe (Čačak, Ub, Užice, Valjevo) imaju gotovo identičan broj bodova. Ipak, pitanje pobednika ponovo je odlučivalo “Veslo”. Nakon 6 veslanja najizdržljiviji se pokazuju momci iz Ljiga koji pobedom u toj igri dolaze na drugo mesto i oko vrata zasluženo stavljaju srebrnu medalju.
Zlato je kući odneo tim iz Užica i tako se plasirao u drugo srpsko polufinale koje će se održati 20.07. u Čačku.
City Games nastavlja potragu za najspretnijim gradovima Srbije a sledeća stanica jeste Knjaževac 16. jula od 19:30 gde nas očekuju druge kvalifikacije za južni deo Srbije.
Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…