Visoka poslovna škola strukovnih studija počinje pripreme za prvi upisni rok za školsku 2018/19. godinu. Jedina državna visokoobrazovna institucija u regionu u novoj školskoj godini upisuje 299 studenata.

Od tog broja, u prvoj godini studija 130 novih studenata će studirati na teret budžeta države. Školarina za ostalih 99 studenata iznosi 66.000 dinara, nije menjana poslednje četiri godine i moguće je plaćanje na rate.

Što se tiče studijskih programa, budući student VIPOS-a mogu studirati Poslovnu informatiku ili Poslovnu ekonomiju sa modulima Računovodstvo, revizija i porezi, Finansije, bankarstvo i osiguranje, Marketing, trgovina i turizam i Agroekonomija i ruralni razvoj.

Predaja dokumenata za prvi upisni rok počinje u četvrtak 21. juna i traje do ponedeljka 25. juna u terminu od 8 do 15 časova u prostorijama škole.

Prijemni ispit za prvi konkursni rok kandidati će polagati u subotu 30. juna u 10 časova, a odlučivaće se za dva od četiri ponuđena predmeta: Test opšte informisanosti, Poslovna ekonomija, Osnovi ekonomije i  Informatika.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…