Na međunarodnom plivačkom mitingu Pirat kup 2018. koji se održao proteklog vikenda u Kragujevcu, nastupalo je 28 klubova iz Srbije i Makedonije sa 370 plivača. Plivački klub Valis je predstavljalo 36 plivača svih starosnih kategorija, predvođenih trenerima Branislavom Kovačevićem i Nemanjom Radovićem.
U ekipnom plasmanu gde su se bodovali plasmani od prvog do šesnaestog mesta u svim disciplinama i kategorijama plivački klub Valis je na kraju takmičenja proglašen za jedan od tri najbolja kluba na takmičenju i osvojio pehar za treće mesto.
Nakon četiri isplivane discipline, koliko su plivači plivali, bilans je bio sledeći:
zlatna odličja su osvojili Stefanović Simon, Maša Radojević, Mihailo Ilić i Srećković Sergej. Srebrni su bili: Tešanović Vuk, Srećković Sergej, Stefanović Simon, Erić Nemanja, Erić Luka, Damnjanović Anđelija i Radojević Maša. Osvajači bronzanih medalja na ovom takmičenju su bili: Tešanović Vuk, Radojević Anja i Maša Radojević sa dva treća mesta, Savić Natalija, Damnjanović Anđelija i Ilić Teodora.
Ženska štafeta u sastavu: Ristić, Damnjanović, Tomašević i Todorčević je stigla do srebrne medalje, dok su muškarci u svojoj štafeti u cilj ušli na trećoj poziciji.
Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…