Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Valjevo organizuje Sajam zapošljavanja, koji će biti održan 20. aprila 2018. godine, od 10 do 13 časova, u hotelu „Grand“ u Valjevu.
Na osnovu do sada registrovanih prijava potreba, na Sajmu će oko 40 poslodavaca ponuditi oko 250 slobodnih radnih mesta.
Traženi su radnici u proizvodnji, radnici u turizmu i ugostiteljstvu, prodavci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, vozači, šivači, pekari, radnici građevinske struke, radnici grafičke struke, radnici mašinske struke, veterinari, informatičari, inženjeri građevine, inženjeri tehnologije, ekonomisti i drugi.
Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti medicine.
Na Sajmu će poslodavci biti u mogućnosti da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…