U svečanoj sali Skupštine Grada Beograda osmi put su dodeljena priznanja „Moj izbor“ za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača. „Valjevsko pivo“ je osvojilo priznanje „Pobednik internet glasanja“ jer je u prvoj fazi glasanja, na sajtu „Moj izbor“, dobilo najviše glasova u konkurenciji 780 domaćih robnih marki! Primajući nagradu direktor „Valjevske pivare“ Aleksandar Rajevac je rekao: „U naših 158 godina postojanja i bogate tradicije dobili smo brojne nagrade, ali nam je ova svakako najdraža jer dolazi direktno od potrošača. To nas ujedno obavezuje da budemo još bolji i da zbog naših vernih konzumenata održimo i unapredimo kvalitet Valjevskog piva. Odnos između Valjevske pivare i potrošača upravo je zasnovan na velikoj lojalnosti i uzajamnom poverenju.“

Akciju „Moj izbor“ organizovalo je udruženje „Moja Srbija“ uz podršku potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda. Prisutnima su se obratili: potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović i predsednik udruženja „Moja Srbija“ Milan Ristić. Zorana Mihajlović je poručila da je dobro što su potrošači ti koji biraju omiljeni brend i istakla da je država jaka onoliko koliko su jake njene kompanije.

Titulu „Najomiljeniji domaći proizvod“ poneo je „Plazma keks“ kompanije „Bambi“, dok je zvanje „Najomiljeniji proizvođač u Srbiji“ ove godine ponela kompanija „Nestle Adriatic S„. Nagrade „Moj izbor“ dobili su: „Zlatiborac„ u kategoriji „Meso i mesne prerađevine“, „Dijamant ulje“ u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“, „Moja Kravica“ u kategoriji „Mleko i mlečni proizvodi“, „Začin C“ u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, „Zaječarsko pivo“ u kategoriji „Pivo“, „Metalac posuđe“ u kategoriji „Sve za kuću“,  „Merix“ u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu“, „Next sokovi“ u kategoriji „Bezalkoholni napici“, „Legend“ u kategoriji „Odeća, obuća i proizvodi od tekstila“, „Plazma keks“ u kategoriji „Slatkiši“, „Pošta Srbije“ u kategoriji „Transport“, „Maxi“ u kategoriji „Trgovina“, „Dunav osiguranje“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“, „Blic“ u kategoriji „Dnevne novine“ i „Valjevsko pivo“ kao „Pobednik internet glasanja“.

Dodela priznanja „Moj izbor“ se organizuje u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju već devet godina sprovodi udruženje „Moja Srbija“ sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji. Ove godine u konkurenciji za nagradu se našlo 780 domaćih proizvoda i brendova. Glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, u 10 gradova Srbije, metodom „lice u lice“, na uzorku od 1.910 potrošača.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…