Proteklog vikenda, plivački klub „Valis“ je učestvovao na dva međunarodna mitinga. U subotu u Beogradu na tradicionalnom međunarodnom mitingu za najmlađe kategorije pod nazivom „Dživdžan kup“ u organizaciji plivačkog kluba „Vračar“, u konkurenciji 177 plivača iz 17 klubova, nastupilo je šest plivača Valisa, i to: Maša Radojević, Đurđa Raković, Sofija Grujičić, Vukašin Lukić, Nemanja Erić i Ognjen Pavlović. Trener ekipe je bio Branislav Kovačević.
Na ovom takmičenju do odličja i to bronzanih je stigla Maša Radojević, dok je Vukašin Lukić nagrađen diplomom za peto mesto u svojoj disciplini. Svi članovi tima su popravili svoje lične rekorde i pokazali uzlazan trend rezultata.
Na međunarodnom plivačkom mitingu „Pikolo 100“ u organizaciji plivačkog kluba „Sremska Mitrovica“ koji je održan u nedelju učestvovalo je 12 klubova iz Mađarske, Hrvatske i Srbije sa ukupno 150 plivača. Plivački klub Valis je nastupio sa sedmočlanom ekipom u sastavu: Tijana Todorčević, Anja Radojević, Maša Cvetković, Nora Damnjanović, Matija Krstić, Marko Todorčević, Nemanja Pavlović.
Najuspešnija takmičarka je bila Tijana Todorčević sa osvojene dve zlatne medalje, u disciplini 100m slobodno Tijana je deonicu preplivala za 1:05,55 minuta, dok je u diciplini 100m prsno bila najbolja sa vremenom 1:27,92. Nemanja Pavlović je u disciplini 100m prsno u svojoj kategoriji osvojio srebrnu medalju sa vremenom 1:49,23. Anja Raodjević je do drugog mesta u svojoj kategoriji stigla u disciplini 100m leđno sa vremenom 1:15,93 minuta, što je ujedno i njen novi lični rekord.
Dobar nastup plivača na ovonedeljnim mitinzima je poslednja priprema pred drugo kolo prvenstva centralne Srbije koje je  kalendarom takmičenja predviđeno da bude sledeće nedelje u Paraćinu.
Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …