Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana 106 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

Akcije, usmerene na suzbijanje imovinskih delikata realizovane su na teritoriji policijskih uprava Beograd, Valjevo, Bor, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Novi Pazar, Novi Sad, Požarevac, Prijepolje, Smederevo, Sremska Mitrovica i Čačak

Uhapšeni su osumnjičeni da su u prethodnom periodu izvršili više od 200 teških krađa, krađa i razbojništava. Takođe, podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 37 osoba.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su Z.J. (1960) osumnjičenog da je u poslednja dva meseca počinio šest krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da je Z.J. provaljivao u trgovinske radnje iz kojih je krao robu i novac.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su M.R. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa.

Sumnja se da je M.R. iz jednog butika u Valjevu ukrao robu čija se vrednost procenjuje na 40.000 dinara.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

Prikaži još ovjava iz Crna hronika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…