Poklon Novogodišnja predstava za decu.

ULOGE:

Deda Mraz: BRANKO ANTONIĆ

Mudrica pomoćnica: KATARINA VIĆENTIJEVIĆ

Lepa Lija: ANGELINA LUKIĆ

Nova godina: MAJA LUKIĆ / DOROTEJA VUKOVIĆ

U cilju pozorišne edukacije dece, predstavu igramo na Velikoj sceni Centra za kulturu, čime deci pružamo jedinstven pozorišni doživljaj. Osim što u gledaju predstavu, oni uče osnovna pravila ponašanja na pozorišnoj predstavi.

Ovo je prilika da se deca, ali i odrasli, njihovi pratioci, potpuno prepuste uživanju i novogodišnjim čarima. Mnogi od nas vratiće se u detinjstvo, u one bezbrižne dane koji se pamte celog života i poželeti da bar za trenutak budu mali i dobiju novogodišnji paketić.

Siže predstave:

Stiže nam Nova godina!!!

Sa njom dolazi Deda Mraz, a sa njim i novogodišnji pokloni za decu! I sve bi to bilo divno, da se Nova godina nije izgubila, pa Mudrica i Deda Mraz ne znaju šta im je činiti! Bez Nove godine nema ni paketića!

Mudrica kreće u potragu za Novom godinom, ali nailazi na Lepu Liju koja odmah spišlja lukavi plan! Ako prva pronađe Novu godinu, uceniće Deda Mraza. Pitate se kako? Lako! Vratiće Novu godinu, a za uzvrat će tražiti sve paketiće. Da, da. Baš sve paketiće koje je Deda Mraz pripremio da podeli svoj dobroj deci.

Da li će Lepa Lija uspeti da realizuje svoj likavi plan i da li će mališani ostati bez paketića, još uvek ne znamo, ali smo sigurni da bez vaše pomoći, Deda Mraz i Mudrica neće moći sami da nadmudre Lepu Liju.

Zato požurite, ČEKAMO VAS!

TERMINI IGRANjA:

24.decembar, nedelja u 11.00

25. decembar, ponedeljak u 16.30

30. decembar, subota u 18.18 ,,Europrom” poklanja predstavu svim mališanima Grada Valjeva

Cena karte u slobodnoj prodaji 220,00 dinara

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …